Projektledare

Brinner du för att självständigt leda och styra komplexa tekniska projekt? Till Käppalaförbundets avdelning för investeringsprojekt söker vi nu dig som är en erfaren projektledare då vår projektledare Evelina tyvärr ska flytta till annan ort och vi söker nu efter hennes efterträdare.  Vi söker dig som självständigt kan leda och styra komplexa tekniska projekt. Du gillar att involveras redan i tidiga faser och är intresserad av frågor som gäller miljö, vatten, energi och kretslopp. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i en organisation som präglas av miljöfokus, hög trivsel och teknik i framkant.

Käppalaförbundet storsatsar på miljön i Östersjön och ökad kapacitet, vilket innebär omfattande investeringar och ombyggnationer i Käppalaverket och yttre anläggningar de kommande åren. Som projektledare kommer du att arbeta i ett flertal spännande investeringsprojekt.

Dina arbetsuppgifter:

Som projektledare arbetar du med att driva små och stora investeringsprojekt, reinvesteringar och utredningar. Du ser till att projekten genomförs inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar och har både tekniskt och ekonomiskt ansvar för projekten.

Du planerar och organiserar projekten, upphandlar och är kravställare gentemot externa parter, både tekniska konsulter och entreprenörer, som du leder och följer upp.

Du arbetar i nära samarbete med både interna och externa intressenter. Det förutsätter att du aktivt involverar dig i projektets olika faser, i möten med entreprenörer, konsulter, interna beställare och medlemskommuner och i de tekniska lösningarna.

Du erbjuds:

  • Att delta i projekt från beställarens sida i en offentlig organisation.
  • Delaktighet i projekt från uppstartsstadiet, men även i projekt där processen hunnit längre.
  • Stor inblick i anläggningsbranschen och projektledning, utöver vatten och energi.
  • Möjlighet till brett utbud av utbildningar.
  • Att ingå i ett härligt team med stor kompetens och högt i tak.

Vem är du?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att som projektledare eller motsvarande självständigt leda och styra komplexa tekniska projekt. Du bör ha en eftergymnasial utbildning med inriktning VA-teknik, byggteknik eller maskinteknik alternativt utbildning och erfarenhet från anläggningsbranschen.

Du bör ha projektledarutbildning, kunskaper om entreprenadjuridik, erfarenhet av upphandling och förhandlingsvana som är relevant för tjänsten. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska, både i tal och skrift.

Som person är du erfaren och självständig. Du tycker om att vara med och utforma uppdragen och har god förmåga att planera och strukturera projekten och ditt egna arbete.

Du är tydlig och kommunikativ och har god förmåga att samarbeta både internt och externt och du har ett stort intresse för teknik och miljö. Vi ser att du är tålmodig då projekten är av blandad storlek och kommer att ta olika lång tid.

Du trivs i en organisation som har fokus på hållbara lösningar i projekten, miljömedvetenhet och som arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö.

Att arbeta på Käppalaförbundet

Käppalaförbundet erbjuder dig en arbetsplats att vara stolt över, som gör en verklig insats för miljön varje dag. Vi har fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet och arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. På Käppalaförbundet har vi ett ledarskap där vi tror på frihet under ansvar. Vi vill att våra anställda ska ha balans i livet och erbjuder därför flextid, möjlighet till distansarbete, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Vi har även en aktiv personalförening som ordnar olika aktiviteter för de anställda.

Ansökan och mer information

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Kristoffer Hedlund på telefon 08-501 318 05 eller via e-post: kristoffer.hedlund@kappala.se.

Facklig representant är Tomas Pettersson som nås via Käppalaförbundets växel 08-766 67 00.

Intervjuer kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 30 mars 2024.

Du ansöker via länken nedan:

https://kappalaforbundet.teamtailor.com/jobs/3605432-projektledare-for-investeringsprojekt/a43b018e-68ab-4e48-a8e7-fcc059c6253d

Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Käppalaförbundet

Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 95 anställda i en organisation med hög trivsel. Käppalaverket ligger i Gåshaga på Lidingö. Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.

Dela sidan