Nyheter 2024

2024-02-16

Projektingenjör

Vill du göra en verklig insats för miljön och bidra till samhällsnytta varje dag? Vi söker en projektingenjör som är intresserad av frågor som gäller miljö, vatten, energi och kretslopp. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i en organisation som präglas av miljöfokus, hög trivsel och teknik i framkant.

Projektingenjör
2024-02-13

Ekonomiassistent

Tycker du om att vara spindeln i nätet, arbeta brett och har sinne för siffror och ordning? Då har vi rollen för dig! Vi söker nu en ekonomiassistent som kommer att ansvara för leverantörs- och kundreskontra hos oss på Käppalaförbundet. 

Ekonomiassistent
2024-02-09

Projektledare

Brinner du för att självständigt leda och styra komplexa tekniska projekt? Till Käppalaförbundets avdelning för investeringsprojekt söker vi nu dig som är en erfaren projektledare då vår projektledare Evelina tyvärr ska flytta till annan ort och vi söker nu efter hennes efterträdare.  Vi söker dig som självständigt kan leda och styra komplexa tekniska projekt. Du gillar att involveras redan i tidiga faser och är intresserad av frågor som gäller miljö, vatten, energi och kretslopp. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i en organisation som präglas av miljöfokus, hög trivsel och teknik i framkant.

Projektledare
2024-01-23

Ny film om studiebesök

I vår nya film kan du följa med på ett studiebesök i Käppalaverket, lära dig om hur reningsprocessen fungerar och se de olika reningsstegen.

Ny film om studiebesök
2024-01-12

Anläggningsägare

Käppalaförbundet storsatsar på miljön i Östersjön och ökad kapacitet, vilket innebär omfattande investeringar och ombyggnationer i Käppalaverket de närmaste åren. Till rollen som anläggningsägare söker vi nu dig som har erfarenhet av förvaltning av VA-anläggningar eller andra industrianläggningar inom processindustrin. Har du en bred teknisk profil och erfarenhet av ledarskap och vill vara med och bidra till ett mer hållbart samhälle? Då har vi rollen för dig!

Anläggningsägare
2024-01-11

Bullrande arbete vid Käppalaverket

Måndag den 15 januari med start kl. 9 och som längst till kl. 10 samma dag pågår arbeten med att bila i berganläggningen. Eventuella stomljud kan upplevas i närområdet under tiden som själva borrningen pågår.

Bullrande arbete vid Käppalaverket
2024-01-08

Fackling den 8 januari

Vi behöver utföra servicearbete som påverkar vår anläggning för gasuppgradering den 8 januari. Det innebär att gasledningen stängs av.

Fackling den 8 januari
2024-01-05

Miljökoordinator

Vill du arbeta med miljöfrågor på ett av Sveriges största avloppsreningsverk? Vill du vara med och göra skillnad för miljön? Då har vi på Käppalaförbundet rollen för dig!

Miljökoordinator

Dela sidan