Nyheter 2024

2024-06-10

Fackling mellan 10 och 14 juni

Vi behöver utföra servicearbete som påverkar vår anläggning för gasuppgradering mellan den 10 och 14 juni. Arbetet innebär att gasledningen stängs av.

Fackling mellan 10 och 14 juni
2024-05-27

Årsredovisning 2023

Under 2023 renade vi 60,7 miljoner kubikmeter avloppsvatten och producerade 4,1 miljoner normalkubikmeter fordonsgas och ungefär 36 000 ton avvattnat slam.

Årsredovisning 2023
2024-05-21

Processingenjör

Vi söker en processingenjör till ett av Sveriges största och modernaste avloppsreningsverk. Du kommer att ingå i ett kunnigt och engagerat team med processingenjörer och utvecklingsingenjörer som tillsammans arbetar med att styra, följa upp och utveckla Käppalaverkets reningsprocesser. Vi erbjuder dig ett arbete i en organisation som präglas av miljöfokus, hög trivsel och teknik i framkant.

Processingenjör
2024-05-21

Avdelningschef för verksamhetsstöd 

Vill du jobba på en arbetsplats som gör en verklig insats för miljön varje dag? Söker du en spännande och utvecklande roll där du har möjlighet att leda och utveckla det interna stödet på Käppalaförbundet? Brinner du för att engagera, utveckla och leda dina medarbetare? Då har vi rollen för dig! Nu söker vi på Käppalaförbundet en avdelningschef för verksamhetsstöd.

Avdelningschef för verksamhetsstöd 
2024-05-20

VD på kommunturné

Under våren har Käppalaförbundets VD Pär-Ola Andersson och förbundssekreterare Annika Persson besökt kommunstyrelserna i förbundets medlemskommuner för att berätta om verksamheten.

VD på kommunturné
2024-05-16

Brandlarmstest den 16 maj

Torsdagen den 16 maj utförs ett brandlarmstest på Käppalaförbundets område.

Brandlarmstest den 16 maj
2024-05-14

Vattenstämman 2024

2024 års Vattenstämma äger rum i Göteborg den 13-15 maj. Vattenstämman är ett årligt evenemang som vår branschorganisation Svenskt Vatten anordnar. Årets tema är "Konflikter och prioriteringar i en ny tid".

Vattenstämman 2024
2024-05-13

Kvalitetskoordinator

Vill du jobba på en arbetsplats som gör en verklig insats för miljön varje dag? Brinner du för att utveckla, koordinera och förvalta ledningssystem inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö? Då är du välkommen att söka ett spännande arbete som kvalitetskoordinator hos oss på Käppalaförbundet.

Kvalitetskoordinator
2024-05-13

Lönespecialist

Vill du jobba på en arbetsplats som gör en verklig insats för miljön varje dag? Söker du en spännande och utvecklande roll du där har möjlighet att arbeta självständigt? Nu söker vi på Käppalaförbundet en driven lönespecialist med gedigen erfarenhet av alla steg i löneprocessen.

Lönespecialist
2024-05-13

Redovisningsansvarig

Vill du vara en nyckelspelare inom ekonomi och jobba på en arbetsplats som är präglad av miljöfokus, teknik i framkant och hög trivsel? Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Vi på Käppalaförbundet söker nu en redovisningsansvarig som vill vara med och fortsätta att bygga vår ekonomifunktion tillsammans med vår ekonomichef.

Redovisningsansvarig
2024-04-25

Sandsopning av området

Helgen den 27–28 april sandsopas Käppalaverkets område. Arbetet sker både lördag och söndag mellan kl. 09.00 och 17.00. I samband med arbetet uppstår buller.

Sandsopning av området
2024-04-16

Inköpare

Har du några års erfarenhet som inköpare inom offentlig sektor och vill vara med och bygga upp vår nya inköpsenhet?

Inköpare
2024-03-21

Miljöingenjör

Nu söker vi på Käppalaförbundet en miljöingenjör till en tjänst med fokus på uppströmsarbete för att stoppa miljöfarliga ämnen vid källan samt nedströmsarbete för att säkerställa kvalitet och spårbarhet för det producerade slammet.

Miljöingenjör
2024-03-07

Water Wise Societies – en stor forskningssatsning

Programmet Water Wise Societies har beviljats finansiering genom Impact Innovation. Käppalaförbundet medverkar i programmet tillsammans med Stockholm Vatten och Avfall, Norrvatten och SYVAB.

Water Wise Societies – en stor forskningssatsning
2024-02-16

Projektingenjör

Vill du göra en verklig insats för miljön och bidra till samhällsnytta varje dag? Vi söker en projektingenjör som är intresserad av frågor som gäller miljö, vatten, energi och kretslopp. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i en organisation som präglas av miljöfokus, hög trivsel och teknik i framkant.

Projektingenjör
2024-02-13

Ekonomiassistent

Tycker du om att vara spindeln i nätet, arbeta brett och har sinne för siffror och ordning? Då har vi rollen för dig! Vi söker nu en ekonomiassistent som kommer att ansvara för leverantörs- och kundreskontra hos oss på Käppalaförbundet. 

Ekonomiassistent
2024-02-09

Projektledare

Brinner du för att självständigt leda och styra komplexa tekniska projekt? Till Käppalaförbundets avdelning för investeringsprojekt söker vi nu dig som är en erfaren projektledare då vår projektledare Evelina tyvärr ska flytta till annan ort och vi söker nu efter hennes efterträdare.  Vi söker dig som självständigt kan leda och styra komplexa tekniska projekt. Du gillar att involveras redan i tidiga faser och är intresserad av frågor som gäller miljö, vatten, energi och kretslopp. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i en organisation som präglas av miljöfokus, hög trivsel och teknik i framkant.

Projektledare
2024-01-23

Ny film om studiebesök

I vår nya film kan du följa med på ett studiebesök i Käppalaverket, lära dig om hur reningsprocessen fungerar och se de olika reningsstegen.

Ny film om studiebesök
2024-01-12

Anläggningsägare

Käppalaförbundet storsatsar på miljön i Östersjön och ökad kapacitet, vilket innebär omfattande investeringar och ombyggnationer i Käppalaverket de närmaste åren. Till rollen som anläggningsägare söker vi nu dig som har erfarenhet av förvaltning av VA-anläggningar eller andra industrianläggningar inom processindustrin. Har du en bred teknisk profil och erfarenhet av ledarskap och vill vara med och bidra till ett mer hållbart samhälle? Då har vi rollen för dig!

Anläggningsägare
2024-01-11

Bullrande arbete vid Käppalaverket

Måndag den 15 januari med start kl. 9 och som längst till kl. 10 samma dag pågår arbeten med att bila i berganläggningen. Eventuella stomljud kan upplevas i närområdet under tiden som själva borrningen pågår.

Bullrande arbete vid Käppalaverket
2024-01-08

Fackling den 8 januari

Vi behöver utföra servicearbete som påverkar vår anläggning för gasuppgradering den 8 januari. Det innebär att gasledningen stängs av.

Fackling den 8 januari
2024-01-05

Miljökoordinator

Vill du arbeta med miljöfrågor på ett av Sveriges största avloppsreningsverk? Vill du vara med och göra skillnad för miljön? Då har vi på Käppalaförbundet rollen för dig!

Miljökoordinator

Dela sidan