Bilden visar en skylt nere i bergsanläggningen

Examensarbete, praktik och sommarjobb

Vi tar gärna emot dig som studerar på universitet, högskola eller yrkeshögskola.

Gör examensarbete på Käppalaförbundet

Varje termin genomför vi flera examensarbeten inom vår verksamhet, ofta med fokus på teknikutveckling eller på att minska mängden miljöfarliga ämnen i avloppsvattnet. Vanligtvis behöver du gå en högskole- eller civilingenjörsutbildning med inriktning mot till exempel miljö, samhällsbyggnad eller vatten för att kunna göra ett examensarbete hos oss.

Flera av våra medarbetare har börjat sin karriär på Käppalaförbundet med att skriva sitt examensarbete här.

Under Examensarbeten hittar du några examensarbeten som har genomförts på Käppalaförbundet.

Ansök om examensarbete

Ibland annonserar vi ut examensarbeten som vi själva önskar få gjorda. Dessa hittar du då under Lediga jobb.

Om du vill göra ditt examensarbete hos oss och har förslag på ett eget ämne kan du mejla till rekrytering@kappala.se. Beskriv vad det är du vill undersöka samt din utbildning och inriktning.

Praktisera på Käppalaförbundet

Ibland är det möjligt att göra praktik på Käppalaförbundet. Vi erbjuder uteslutande praktikplats till personer som går en utbildning som kan leda till jobb hos oss. Ofta handlar det om jobb som drift- eller underhållstekniker eller olika former av ingenjörsjobb. 

Ansök om praktik

Om du är intresserad av att göra praktik på Käppalaförbundet, mejla till rekrytering@kappala.se. Beskriv vilken tjänst du är intresserad av och under vilken period. Skriv också kort om dig själv och vad du har för erfarenheter.

Sommarjobba på Käppalaförbundet

Ibland erbjuder vi sommarjobb på Käppalaförbundet. I första hand erbjuder vi dem som redan har varit i kontakt med oss, så som tidigare examensarbetare eller praktikanter.

Ibland annonserar vi även ut sommarjobb. Dessa hittar du då under Lediga jobb.

 

Dela sidan