Nyheter 2022

2022-01-13

Käppalaförbundet söker HR-ansvarig

Vill du arbeta hos en arbetsgivare som du kan vara stolt över och som gör en verklig insats för miljön varje dag? Vi söker dig som har några års erfarenhet av brett HR-arbete, exempelvis som HR-generalist eller HR Business Partner, och som vill fortsätta utveckla dina kunskaper i en varierande roll med stort eget ansvar. Med rätt driv, engagemang och erfarenhet är vi övertygade om att du som är duktig på att skapa relationer, har en god planeringsförmåga samt är självgående kommer att briljera i rollen som HR-ansvarig hos Käppalaförbundet.

Käppalaförbundet söker HR-ansvarig
2021-12-01

Driftingenjör till Käppalaförbundet

Vill du arbeta som driftingenjör och styra ett av Sveriges största avloppsreningsverk? Nu har du chansen att bli del av ett härligt och sammansvetsat gäng som brinner för det vi gör. Käppalaförbundet är även en resursutvinningsanläggning och är nu i en expansiv fas där miljöfrågorna ligger i fokus och där personaltrivseln är hög.

Driftingenjör till Käppalaförbundet
2021-12-01

VA-ingenjör med ansvar för yttre VA-anläggningar

Käppalaförbundet förstärker sin produktionsavdelning med en nyinrättad tjänst. Du kommer att ansvara för utveckling och underhåll av förbundets yttre VA-anläggningar, på både kort och lång sikt. Vi söker dig som vill jobba på ett av Sveriges största avloppsreningsverk och som delar vårt fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet med hjälp av den senaste tekniken.

VA-ingenjör med ansvar för yttre VA-anläggningar

Dela sidan