Den här sidan handlar om hur vi på Käppalaförbundet ser på möjligheten att utvecklas här, och påverka verksamheten

En arbetsplats att trivas på

Käppalaförbundet är en arbetsplats med familjär stämning, kunniga medarbetare och ett viktigt uppdrag där man gör en verklig insats för miljön varje dag.

Käppalaverket 3.0 – vår storsatsning på miljön och ökad kapacitet

Vi är inne i en spännande och utmanande utvecklingsfas. Under de kommande åren genomför vi vår storsatsning på miljön i Östersjön och ökad kapacitet. Ett jätteprojekt som innebär att Käppalaverkets reningsprocess byggs om och uppgraderas så att vi kan rena bort ännu mer fosfor, kväve och organiskt material från avloppsvattnet. Samtidigt utökar vi kapaciteten så att vi kan rena avloppsvatten åt betydligt fler än i dag. 
 
Sök jobb hos oss i dag så kan du vara med på resan!

Hos oss bidrar du till en bättre miljö varje dag

En familjär stämning, kunniga jobbarkompisar med ett stort engagemang och inte minst ett viktigt uppdrag där man gör en verklig insats för miljön och bidrar till samhällsnytta varje dag. Det är några av orsakerna till att våra medarbetare trivs hos oss.
 
Vi är också en lagom stor arbetsplats med ungefär 95 medarbetare. Storleken gör att alla känner till alla och att beslutsvägarna är korta.
 
Vi har ett ledarskap som tror på frihet under ansvar. Långsiktighet, helhetstänk, miljöfokus och samarbete är viktigt för att vår verksamhet ska fungera på bästa sätt. 
 
Utveckling är en del av vår vardag. Vi vill hela tiden bli bättre. Vår verksamhet är långsiktig och stabil men vi satsar samtidigt mycket på att utvecklas för att ligga i framkant, bland annat genom att delta i forsknings- och utvecklingsprojekt.
 
Vi satsar aktivt på att du som medarbetare ska må bra. Vi erbjuder friskvårdstimme, friskvårdsbidrag och sponsrar avgifter till olika sportevenemang. Och vi har en aktiv personalförening som ordnar många återkommande aktiviteter för alla medarbetare.
 
 
 

Dela sidan