Kvalitetskoordinator

Vill du jobba på en arbetsplats som gör en verklig insats för miljön varje dag? Brinner du för att utveckla, koordinera och förvalta ledningssystem inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö? Då är du välkommen att söka ett spännande arbete som kvalitetskoordinator hos oss på Käppalaförbundet.

För att kunna säkerställa och utveckla förbundets ledningssystem inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö samt stötta organisationen i framtagning av rutiner och instruktioner söker vi nu en kvalitetskoordinator då vår nuvarande kvalitetskoordinator Jessica går på föräldraledighet. 

I dina arbetsuppgifter ingår att:

  • Stödja verksamheten i kartläggning av processer
  • Vara övergripande ansvarig för lagverktyg med tillhörande processer och rutiner
  • Planera, sammanställa, presentera, dokumentera samt följa upp ledningens genomgång
  • Ständigt utveckla och uppdatera förbundets dokument- och avvikelsehanteringssystem
  • Utbilda organisationen i dokument- och avvikelsehantering
  • Hålla i workshops och vara engagerad i olika förbättringsforum
  • Vara förbundets internrevisionsledare och planera, genomföra, dokumentera och följa upp internrevisioner

Du kommer att arbeta på vår avdelning för kvalitet, miljö och arbetsmiljö och rapporterar till avdelningschefen.

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning och några års erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, och mycket goda kunskaper i Officepaketet och är en van Teams-användare.

Det är meriterande om du har erfarenhet av verksamhetsutveckling samt ISO 14001 och ISO 9001.

Som person är du resultatorienterad och van att arbeta självständigt och uthålligt. Du är van att leda projekt och har lätt för att lyfta blicken och på ett effektivt sätt driva ditt arbete framåt mot uppsatta mål. Du är engagerad, lösningsorienterad samt mycket noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du har även en god analytisk förmåga. Då du kommer att samarbeta mycket internt krävs det att du är kommunikativ samt pedagogisk och bra på att bygga relationer.

Käppalaförbundet tillämpar hybridarbete för vissa tjänster och du har möjlighet att arbeta på distans högst två dagar i veckan.

Ansökan och mer information

Anställningen är ett föräldravikariat från slutet av september 2024 till mitten av oktober 2025. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gina Svensson, avdelningschef kvalitet, miljö och arbetsmiljö, på mejl gina.svensson@kappala.se.

Intervjuer kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 15 juni 2024.

Du ansöker via länken nedan:
https://kappalaforbundet.teamtailor.com/jobs/4471876-kvalitetskoordinator-foraldravikariat

Facklig representant är Tomas Pettersson som nås via Käppalaförbundets växel 08-766 67 00.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Varmt välkommen med din ansökan!

Att arbeta på Käppalaförbundet

Käppalaförbundet erbjuder dig en arbetsplats att vara stolt över, som gör en verklig insats för miljön varje dag. Vi har fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet och arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. På Käppalaförbundet har vi ett ledarskap där vi tror på frihet under ansvar. Vi vill att våra anställda ska ha balans i livet och erbjuder därför flextid, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Vi har även en aktiv personalförening som ordnar aktiviteter för de anställda.

Om Käppalaförbundet

Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 95 anställda i en organisation med hög trivsel. Käppalaverket ligger i Käppala på Lidingö. Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.

Dela sidan