Anläggningsägare

Käppalaförbundet storsatsar på miljön i Östersjön och ökad kapacitet, vilket innebär omfattande investeringar och ombyggnationer i Käppalaverket de närmaste åren. Till rollen som anläggningsägare söker vi nu dig som har erfarenhet av förvaltning av VA-anläggningar eller andra industrianläggningar inom processindustrin. Har du en bred teknisk profil och erfarenhet av ledarskap och vill vara med och bidra till ett mer hållbart samhälle? Då har vi rollen för dig!

Arbetsbeskrivning

Som anläggningsägare får du chansen att vara med på en spännande resa där du kommer att ansvara för utveckling och förvaltning av Käppalaförbundets anläggningar. Detta är en viktig roll för oss och du kommer att vara den ansvariga beställaren av investeringar i anläggningarna. 

Du ingår i produktionsavdelningen och rapporterar direkt till produktionschefen. I rollen som anläggningsägare kommer att ansvara för avdelningens reinvesteringsbudget och reinvesteringsplan. Du kommer även att vara beställare och mottagare av investeringsprojekt. 

Du kommer i ditt arbete att samarbeta brett inom produktionsavdelningen och också fungera som länk mot projektavdelningen när anläggningsdelar ska renoveras. I arbetet kommer du att vara delaktig i att utveckla så väl anläggningarna som formerna för hur de förvaltas. 

I dina arbetsuppgifter kan följande ingå: 

  • Samordna arbetet med teknisk kravställning inom produktionsavdelningen 
  • Fatta beslut om produktionsavdelningens reinvesteringar 
  • Initiera investeringsprojekt 
  • Motta färdiga investeringsprojekt 
  • Bevaka garantier och initiera garantiarbeten 
  • Bevaka CE-märkningen för anläggningarna 

Din profil 

För att lyckas i rollen som anläggningsägare tror vi att du är civilingenjör inom relevant teknikområde och har minst tio års erfarenhet av att arbeta med förvaltning av VA-anläggningar eller andra industrianläggningar inom processindustrin, antingen inom projektverksamhet eller produktionsverksamhet. Du har ledarerfarenhet, till exempel från en roll som projektledare. 

Meriterande: 

  • Kunskaper om avloppsreningsverk 
  • Kunskaper om processäkerhet och erfarenhet av Hazops etc. 
  • Erfarenhet av arbete i offentlig förvaltning 

Som person är du lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du är nyfiken, handlingskraftig och har ett eget driv. I rollen ingår kontakter och samarbete inom och utanför Käppalaförbundet och då krävs det att du är kommunikativ samt bra på att bygga relationer. 

Att arbeta på Käppalaförbundet  

Käppalaförbundet erbjuder dig en arbetsplats att vara stolt över, som gör en verklig insats för miljön varje dag. Vi har fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet och arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. På Käppalaförbundet har vi ett ledarskap där vi tror på frihet under ansvar. Vi vill att våra anställda ska ha balans i livet och erbjuder därför flextid, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Vi har även en aktiv personalförening som ordnar aktiviteter för de anställda. 

Ansökan och mer information

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Linda Åmand på telefon 08-766 67 07 eller via e-post: linda.amand@kappala.se. 

Facklig representant är Tomas Pettersson som nås via Käppalaförbundets växel 08-766 67 00. 

Intervjuer kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 15 februari 2024.

Du ansöker via länken nedan: 

https://kappalaforbundet.teamtailor.com/jobs/3510872-anlaggningsagare/ce043bbc-e83d-46a5-a8d6-7348adae2267

Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Varmt välkommen med din ansökan! 

Om Käppalaförbundet 

Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 95 anställda i en organisation med hög trivsel. Käppalaverket ligger i Gåshaga på Lidingö. Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se. 

Dela sidan