Underhållstekniker

Nu förstärker vi vår enhet för mekaniskt underhåll med ytterligare en underhållstekniker. Vi söker dig som vill jobba på ett av Sveriges största avloppsreningsverk och som delar vårt fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet med hjälp av den senaste tekniken.

Tjänsten är tillsatt.

Käppalaförbundet storsatsar på miljön i Östersjön och ökad kapacitet, vilket innebär omfattande investeringar och ombyggnationer i Käppalaverket de närmaste åren. Den intensiva utvecklingsfasen ställer krav på att säkerställa underhållet av förbundets fastigheter och mark på Käppalaverket samt yttre anläggningar.

Vi förstärker vår enhet för mekaniskt underhåll med ytterligare en underhållstekniker. Vi söker dig som vill jobba på ett av Sveriges största avloppsreningsverk och som delar vårt fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet med hjälp av den senaste tekniken.

Om tjänsten

I din roll kommer du att medverka till det dagliga underhållet enligt givna riktlinjer, med målet att driftsäkerheten på Käppalaverket ska hållas hög. Genom förebyggande underhåll medverkar du till att verket kan uppfylla utsläppskraven och minska förbrukningen av resurser i form av energi och kemikalier. Arbetet sker i nära samarbete med våra driftingenjörer och underhållsingenjörer.

Du tillhör produktionsavdelningens enhet för mekaniskt underhåll som består av ambitiösa, engagerade och erfarna kollegor. Du rapporterar till chefen för mekaniskt underhåll.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med felsökning, service, reparation och förebyggande underhåll av mekanisk utrustning på våra anläggningar. Arbetet innebär bland annat problemlösning och förbättringsåtgärder på befintlig utrustning, till exempel pumpar, ventiler, manöverdon, transportörer samt fastighetsskötsel.

Du utreder och utvärderar olika alternativ och lösningar. Problemen kan vara komplicerade och sammansatta. Akuta problem kan få allvarliga konsekvenser och kräver snabba lösningar och åtgärder. I arbetet ingår kontakter och samarbete inom och utanför Käppalaförbundet.

Vi söker dig som har:

Eftergymnasial utbildning inom verkstadsteknik eller likvärdig kompetens samt dokumenterad yrkeserfarenhet av underhållsarbete inom processindustri eller liknande. Det är meriterande med svetskunskaper i rostfritt, erfarenhet av arbete i underhållssystem samt pumptekniska kunskaper.

Som person tror vi att du är strukturerad, handlingskraftig samt lösningsorienterad. Vi lägger stor vikt vid ditt engagemang och driv. Du är en prestigelös person som tycker om att hjälpa till och samarbeta med andra och har förmåga att lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt. Du är detaljfokuserad men har även förmåga att lyfta blicken och se till helheten. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du har B-körkort samt behärskar svenska i tal och skrift.

Om verksamheten

Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 85 anställda i en organisation med hög trivsel. Käppalaverket ligger i Käppala på Lidingö. Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.

Att arbeta på Käppalaförbundet

Käppalaförbundet erbjuder dig en arbetsplats att vara stolt över, som gör en verklig insats för miljön varje dag. Vi har fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet och arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. På Käppalaförbundet har vi ett ledarskap där vi tror på frihet under ansvar. Vi vill att våra anställda ska ha balans i livet och erbjuder därför friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Vi har även en aktiv personalförening som ordnar aktiviteter för de anställda.

Ansökan och mer information

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Stenman, enhetschef för mekaniskt underhåll, peter.stenman@kappala.se.

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt men senast den 30 september 2023. Välkommen med din ansökan som du skickar till: rekrytering@kappala.se.

Facklig representant är Tomas Pettersson som nås via Käppalaförbundets växel 08-766 67 00.

https://kappalaforbundet.teamtailor.com/jobs/2867235-underhallstekniker/

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela sidan