Teknisk projektledare med inriktning maskin till Käppalaförbundet

Är du en teknisk projektledare med inriktning maskin som gillar att kombinera ledarskap med teknisk problemlösning och vill ha ett helhetstänk? Vill du ingå i ett engagerat och glatt team, arbeta med teknik i framkant och samtidigt göra skillnad för miljön?

Käppalaförbundet storsatsar på miljön i Östersjön och ökad kapacitet. Strängare utsläppsvillkor och växande kommuner gör att vi genomför omfattande investeringar och ombyggnationer i Käppalaverket de närmaste åren så att vi kan rena avloppsvattnet ännu bättre och dessutom rena åt fler. Det största projektet, Käppala 900k, arbetar mot tidsmål som styrs av att möta de skärpta utsläppsvillkoren. I projektet arbetar vi med en produktionsanpassad projektering för att säkerställa framdriften där projektering och byggproduktion pågår parallellt.

För att kunna säkerställa en god samverkan mellan beställarorganisation, projektörer och entreprenörer, vilket är en av förutsättningarna för projektets framgång, behöver vi nu anställa en teknisk projektledare med inriktning maskin.

Då detta är en ny tjänst har du möjlighet att påverka innehållet och vara med på en spännande resa tillsammans med oss på Käppalaförbundet.

Arbetsbeskrivning

Som teknisk projektledare ingår du i Käppalaförbundets beställarorganisation och har en central roll i att säkerställa att rätt teknisk lösning projekteras. Du har även en aktiv del i uppföljningen av entreprenadarbetena och i arbetet med att hantera och fatta beslut kring frågeställningar som uppstår i byggproduktionen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ansvara för att övergripande leda, samordna och följa upp arbetena för teknikområde maskin, bevaka att framdriften inom teknikområdet följer huvudtidplanen och säkerställa rätt kravställning.

Anställningen är på heltid och du anställs på Käppalaförbundets projektavdelning.

Vem är du

Vi söker dig som har erfarenhet av att projektera och/eller leverera maskininstallationer till processindustrin. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har minst 5-10 års erfarenhet av deltagande i projektering av maskininstallationer inom VA eller annan processindustri samt praktisk erfarenhet från entreprenadarbete med maskininstallationer, antingen som leverantör eller beställare. Exempel på bakgrund kan vara som teknikansvarig projektör, teknisk projektledare, maskinentreprenör eller driftsättningsledare maskin.

Som person är du lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete och för att lyckas som en viktig kugge i ett stort projektteam krävs det att du är kommunikativ, bra på att bygga relationer och agerar prestigelöst.

Att arbeta på Käppalaförbundet

Käppalaförbundet erbjuder dig en arbetsplats att vara stolt över, som gör en verklig insats för miljön varje dag. Vi har fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet och arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. På Käppalaförbundet har vi ett ledarskap där vi tror på frihet under ansvar. Vi vill att våra anställda ska ha balans i livet och erbjuder därför flextid, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Vi har även en aktiv personalförening som ordnar aktiviteter för de anställda.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Olle Lindeberg på telefon 070-534 60 83 eller via e-post: olle.lindeberg@kappala.se.

Välkommen med din ansökan, som du skickar till: rekrytering@kappala.se

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Varmt välkommen med din ansökan!

Facklig representant är Tomas Pettersson som nås via Käppalaförbundets växel 08-766 67 00.

Om Käppalaförbundet

Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 85 anställda i en organisation med hög trivsel och låg personalomsättning. Käppalaverket ligger i Gåshaga på Lidingö. Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.

Dela sidan