Inköpare till Käppalaförbundet

Har du några års erfarenhet som inköpare/upphandlare? Är du en strukturerad person som tycker om att samarbeta med andra? Då har vi nu en ny spännande roll som inköpare på Käppalaförbundet.

Denna rekrytering är pausad och inte aktuell för närvarande.

 

Som inköpare får du möjlighet att jobba brett med att stötta hela vår organisation när det gäller inköp. Du kommer att ingå i ett härligt och engagerat team och vara anställd på avdelningen för verksamhetsstöd som idag består av tio medarbetare. Då tjänsten är ny får du chansen att vara med och forma din roll och växa tillsammans med avdelningen.

Arbetsbeskrivning

Som inköpare kommer du självständigt att genomföra affärsmässiga inköp utifrån organisationens behov. Till att börja med kommer det att gälla inköp under brytgränsen för upphandling, men för rätt person finns möjlighet att längre fram även driva upphandlingar. Utöver inköp ingår det i tjänsten att vara systemförvaltare för ett nytt avtalssystem. Du kommer att vara med och utvärdera och besluta om vilket system som ska användas.

Som inköpare kommer dina arbetsuppgifter även att innefatta att:

  • Verkställa inköp av förbrukningsmaterial och reservdelar.
  • Verkställa avrop utifrån ramavtal genom att ställa ut skriftlig inköpsorder.
  • Delta i upphandlingar över brytgränsen.
  • Hantera mindre reklamationer och garantiärenden.
  • Hantera mindre tvister inom ramen för gjorda köp.
  • Ansvara för uppdateringar i vår avtalsdatabas.
  • Delta i uppföljning av avtal.
  • Löpande arbete med förbundets DIS-upphandlingar.

Vi söker dig som har:

Eftergymnasial utbildning inom juridik, ekonomi, teknik eller en YH-utbildning inom upphandling, alternativt annan för tjänsten relevant utbildning kombinerat med arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig.

Minst två års erfarenhet av praktiskt arbete med LOU-upphandling inom offentlig sektor eller likvärdig erfarenhet av inköpsarbete i det privata näringslivet.

Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av AB04, ABT06, ABK09, samt AMA AF.
  • Arbetat några år inom offentlig verksamhet och är väl bekant med strukturerna.
  • Kunskap om hur LOU tillämpas i praktiken och annan för offentlig upphandling relevant lagstiftning.
  • Erfarenhet av att ha arbetat med TendSign eller liknande systemstöd.

Som person tror vi att du är strukturerad, handlingskraftig samt lösningsorienterad. Vi lägger stor vikt vid ditt engagemang och driv. Du är en prestigelös person som tycker om att hjälpa till och samarbeta med andra och har förmåga att lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt. Du är detaljfokuserad men har även förmåga att lyfta blicken och se till helheten.

Ansökan och mer information

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Båvner, chef för avdelningen för verksamhetsstöd på telefon 08-501 318 04 eller mejl erik.bavner@kappala.se.

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker via Teamtailor.

Facklig representant är Tomas Pettersson som nås via Käppalaförbundets växel 08-766 67 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Att arbeta på Käppalaförbundet

Käppalaförbundet erbjuder dig en arbetsplats att vara stolt över, som gör en verklig insats för miljön varje dag. Vi har fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet och arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. På Käppalaförbundet har vi ett ledarskap där vi tror på frihet under ansvar. Vi vill att våra anställda ska ha balans i livet och erbjuder därför flextid, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Vi har även en aktiv personalförening som ordnar aktiviteter för de anställda.

Om verksamheten 

Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 85 anställda i en organisation med hög trivsel. Käppalaverket ligger i Käppala på Lidingö. Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se

 

 

 



Dela sidan