Lönespecialist till Käppalaförbundet och Norrvatten

Vill du arbeta för en organisation som gör en verklig insats för miljön varje dag? Käppalaförbundet söker tillsammans med Norrvatten en lönespecialist med flera års erfarenhet av lönearbete. Har du även ett intresse av att arbeta med HR-relaterade ärenden är detta ett perfekt nästa steg i din karriär. Skicka in din ansökan redan idag!

 

Tjänsten är tillsatt.

 

Om tjänsten

I rollen som lönespecialist kommer du att vara huvudsakligt stöd till Käppalaförbundet och Norrvatten i lönerelaterade frågor. Ditt ansvar kommer bland annat att innefatta lönebearbetning för cirka 180 medarbetare. Rollen innebär också att du, utöver lönearbete, kommer att samarbeta med HR-ansvarig i HR-relaterade uppgifter som stöd vid personalvårdsaktiviteter, utbildningsplanering och rekryteringar.

Du kommer att vara anställd av Käppalaförbundet som erbjuder dig en arbetsplats att vara stolt över. Vi har fokus på hållbara lösningar samt miljömedvetenhet och arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. Vi vill att våra anställda ska ha balans i livet och erbjuder därför flextid, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. I denna roll förväntas man jobba minst en dag i veckan på Käppalaförbundets kontor i Lidingö samt en dag på Norrvattens huvudkontor i Sundbyberg. Resterade dagar är flexibla och planeras utifrån verksamheternas behov.

Arbetsuppgifter

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Lönebearbetning för cirka 180 medarbetare
  • Rapportering av personaladministration såsom pensioner och försäkring
  • Tidrapportering, hantering av lönesystem och resesystem
  • Uppdatera utbildningslogg
  • Ansvar för HR-system
  • Redovisning och avstämning av skatter och systemrelaterade uppgifter inom lön och kvalitetssäkring
  • Kontaktperson gentemot redovisningsansvarig
  • Utveckla processer och arbetsrutiner

Vi söker dig som har

  • Eftergymnasial utbildning inom lön, som exempelvis lönespecialist, redovisning eller HR-specialist med inriktning på lön
  • Minst 5 års erfarenhet av arbete med löner
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • God systemvana

Meriterande

  • Erfarenhet av offentlig verksamhet
  • Kunskap om AGDA
  • Erfarenhet av hela löneprocessen

Som person är du strukturerad och noggrann i utförandet av såväl stora som små uppgifter med målet att nå goda resultat med hög kvalitet. Vidare har du en förmåga att identifiera och prioritera dina arbetsuppgifter rätt. Du har en genuin servicekänsla som präglas av en positiv attityd och god förmåga att hitta lösningar till alla utmaningar. Du är en duktig lagspelare med stort engagemang att nå gemensam framgång, samtidigt som du gillar att arbeta självständigt.

Ansökan och mer information

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.
  • Placering: Förväntas vara på vardera kontor en dag i veckan: Sundbyberg och Lidingö

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att bli direkt anställd av Käppalaförbundet. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult via e-post: ste03@academicwork.se.

Välkommen med din ansökan, som du lämnar på Academic Works hemsida. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Facklig representant är Tomas Pettersson som nås via Käppalaförbundets växel 08-766 67 00.

Information om Käppalaförbundet och Norrvatten

Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 85 anställda i en organisation med hög trivsel och låg personalomsättning. Käppalaverket ligger i Gåshaga på Lidingö. Mer information om Käppalaförbundet finns på: www.kappala.se.

Kommunalförbundet Norrvatten är Sveriges fjärde största dricksvattenproducent som producerar och distribuerar dricksvatten i norra Storstockholm, med stark expansion. De garanterar hälsosamt dricksvatten till närmare 700 000 människor inom 14 medlemskommuner, där flera sjukhus samt Arlanda är beroende av deras tjänst. Läs mer om Norrvatten på deras hemsida: www.norrvatten.se

Dela sidan