Underhållstekniker till Käppalaförbundet

Käppalaförbundet vill förstärka sin underhållsenhet med en underhållstekniker. Vi söker dig som vill jobba på ett av Sveriges största avloppsreningsverk och som delar vårt fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet med hjälp av den senaste tekniken.

Om tjänsten

I din roll kommer du att medverka till det dagliga underhållet enligt givna riktlinjer, med målet att driftsäkerheten på Käppalaverket ska hållas hög. Genom förebyggande underhåll medverkar du till att verket kan uppfylla utsläppskraven och minska förbrukningen av resurser i form av energi och kemikalier. Arbetet sker i nära samarbete med våra driftingenjörer och underhållsingenjörer.

Du tillhör produktionsavdelningens enhet för mekaniskt underhåll som består av ambitiösa, engagerade och erfarna kollegor. Du rapporterar till chefen för mekaniskt underhåll.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer att arbeta med felsökning, service, reparation och förebyggande underhåll av mekanisk utrustning på vår anläggning. Arbetet innebär bland annat problemlösning och förbättringsåtgärder på befintlig utrustning, till exempel pumpar, ventiler, manöverdon, transportörer samt fastighetsskötsel.

Du utreder och utvärderar olika alternativ och lösningar. Problemen kan vara komplicerade och sammansatta. Akuta problem kan få allvarliga konsekvenser och kräver snabba lösningar och åtgärder. I arbetet ingår kontakter och samarbete inom och utanför Käppalaförbundet.

Vem är du?

Vi tror att du har en verkstadsteknisk utbildning eller likvärdig kompetens samt dokumenterad yrkeserfarenhet av underhållsarbete inom processindustri eller liknande. För att trivas i rollen är du engagerad, strukturerad och stresstålig. Du är kommunikativ, prestigelös och lösningsorienterad.

Det är meriterande med pumptekniska kunskaper, erfarenhet av arbete i underhållssystem samt svetskunskaper i rostfritt.
Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du har B-körkort samt behärskar svenska i tal och skrift.

Om verksamheten

Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 80 anställda i en organisation med hög trivsel och låg personalomsättning. Käppalaverket ligger i Gåshaga på Lidingö. Mer information om Käppalaförbundet finns på http://www.kappala.se.

Att arbeta på Käppalaförbundet

Käppalaförbundet erbjuder dig en arbetsplats att vara stolt över, som gör en verklig insats för miljön varje dag. Vi har fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet och arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. På Käppalaförbundet har vi ett ledarskap där vi tror på frihet under ansvar. Vi vill att våra anställda ska ha balans i livet och erbjuder därför flextid, friskvårdstimme, friskvårdsbidrag och tillgång till vårt eget gym. Vi har även en aktiv personalförening som ordnar aktiviteter för de anställda.

Ansökan och mer information

Detta är en tillsvidareanställning. Din arbetsplats kommer att vara på Käppalaverket i Lidingö.

Rekryteringsprocessen hanteras av Poolia men du kommer att bli direkt anställd av Käppalaförbundet.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Henrik Granqvist på telefon 072-077 80 79 eller via e-post: henrik.granqvist@poolia.se.

Välkommen med din ansökan: 
https://www.qrios.se/jobs/underhallstekniker-till-kappalaforbundet

Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

Facklig representant är Tomas Pettersson som nås via Käppalaförbundets växel 08-766 67 00.

Dela sidan