Redovisningsansvarig till Käppalaförbundet

Vill du arbeta hos en arbetsgivare som du kan vara stolt över och som gör en verklig insats för miljön varje dag? Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av redovisning, och som vill fortsätta utveckla dina kunskaper i en varierande roll med stort eget ansvar. Med rätt driv, engagemang och erfarenhet är vi övertygade om att du som är kommunikativ och trivs i en spindel i nätet-roll, har en god planeringsförmåga samt är självgående kommer att trivas i rollen som redovisningsansvarig hos Käppalaförbundet.

 

Tjänsten är tillsatt.

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som redovisningsansvarig kommer du att ha ett övergripande ansvar för Käppalaförbundets löpande redovisningsarbete. Du kommer att arbeta i nära samarbete med chefen för verksamhetsstöd och stötta verksamheten brett i alla typer av redovisningsfrågor.

I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Löpande redovisning (bokföring, kontroll, fakturering, leverantörskontroll, ut- och inbetalningar, banköverföringar, kassaredovisning)
  • Periodbokslut (Periodiseringar, kontroll, rättelser, rapportering, arkivering)
  • Skatte- och avgiftsredovisning
  • Redovisningssystem (Leverantörsreskontra, kundreskontra, lånereskontra, lönesystem m m)
  • Allmänna administrativa sysslor inom avdelningen

Du kommer att arbeta på avdelningen för verksamhetsstöd och rapportera till chefen för denna avdelning, som också är ekonomichef.

Du erbjuds:

  • En bred och självständig roll med stort eget ansvar
  • En gedigen introduktion där du kommer att få arbeta parallellt med nuvarande redovisningsansvarig under en tid – allt för att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i rollen.

Vi söker dig som:

  • Är civilekonom eller har likvärdig utbildning, alternativt som har arbetslivserfarenhet som gett motsvarande kunskaper
  • Har flerårig erfarenhet som redovisningsekonom
  • Har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift

Erfarenhet inom bokföring för offentliga verksamheter är meriterande.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du självständig och bra på att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du är nyfiken, engagerad samt pedagogisk och kommunikativ i ditt sätt att förmedla information. Vidare är du strukturerad och noggrann, samt har IT-mognad och erfarenhet av att jobba med digitala system och hjälpmedel. Käppalaförbundet är en ganska liten organisation där alla hjälper till för att nå mål, så det är viktigt att kunna vara flexibel och hjälpa till med andra administrativa uppgifter vid behov.

Att arbeta på Käppalaförbundet

Käppalaförbundet erbjuder dig en arbetsplats att vara stolt över, som gör en verklig insats för miljön varje dag. Vi har fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet och arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. På Käppalaförbundet har vi ett ledarskap där vi tror på frihet under ansvar. Vi vill att våra anställda ska ha balans i livet och erbjuder därför flextid, friskvårdstimme, friskvårdsbidrag och tillgång till vårt eget gym. Vi har även en aktiv personalförening som ordnar aktiviteter för de anställda.

Ansökan och mer information

  • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.
  • Placering: Gåshaga på Lidingö

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att bli direkt anställd hos Käppalaförbundet och deras önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Academic Work på ste03@academicwork.se.

Välkommen med din ansökan, som du lämnar på Academic Works hemsida: https://jobs.academicwork.se/annons/redovisningsansvarig-till-kappalaforbundet/15062366. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt dock senast den 30 november.

Facklig representant är Tomas Pettersson som nås via Käppalaförbundets växel 08-766 67 00.

Om Käppalaförbundet

Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 80 anställda i en organisation med hög trivsel och låg personalomsättning. Käppalaverket ligger i Gåshaga på Lidingö. Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.

 

Dela sidan