Automationsingenjör till Käppalaförbundet

Är du automationsingenjör och vill ha ett jobb där du får vara med att göra skillnad? Vill du jobba med teknik i framkant och samtidigt göra en insats för miljön? Nu investerar vi på Käppalaförbundet för framtiden! Vill du vara med?

Som automationsingenjör på Käppalaförbundet får du en rolig och omväxlande roll. Reningsprocessen på Käppalaverket är helt automatiserad med den senaste tekniken och vi på el- och automationsenheten ansvarar för att styrsystemet utvecklas och är driftsäkert.

Käppalaförbundet storsatsar på miljön i Östersjön och ökad kapacitet och står inför omfattande investeringar och ombyggnationer de kommande åren. Den intensiva utvecklingsfasen ställer krav på verksamheten att tillgodose både underhåll av den befintliga anläggningen och driva investeringsprojekten framåt. Vi söker därför en automationsingenjör som vill växa och utvecklas tillsammans med oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • En ingenjörsexamen med inriktning mot automation eller motsvarande erfarenhet
  • Några års arbetslivserfarenhet som automationsingenjör, gärna med erfarenhet av att ha arbetat med liknande system
  • Goda kunskaper och erfarenhet av programmering och felsökning i automationssystem. Vi använder ABB 800xA
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift

Som person är du driven, social och har ett stort engagemang i ditt arbete. Vi har en gemensam vilja att komma framåt och den vill vi att du delar med oss. Men det är inte bara högt tempo, vi har roligt också. Trivseln och stämningen på Käppalaförbundet är hög och vi har en teamkänsla som vi värnar om. Därför vill vi att du som börjar hos oss är en lagspelare som delar vår inställning till att hjälpas åt, ta eget ansvar och ha kul på vägen.

Passar den här profilen in på dig? Tveka inte att ansöka redan idag!

Ansvarsområden

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

  • Programmera nya funktioner, konstruera processbilder och delta i utcheckning och driftsättning vid uppgraderingar och ombyggnation av anläggningen
  • Utföra programändringar, uppgraderingar och back-up av programkod och mjukvara
  • Felsöka i automations- och styrsystemen samt lösa problem som uppstår i produktionen
  • Utföra simuleringar och visualiseringar av systemen
  • Medverka vid det dagliga underhållsarbetet i automationssystemet för att säkerställa driftsäkerheten i anläggningen

Som automationsingenjör blir du en del av produktionsavdelningens el- och automationsenhet med placering på Käppalaverket på Lidingö.

Ansökan

Rekryteringspocessen hanteras av Randstad men du kommer att bli direkt anställd hos Käppalaförbundet. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Vallin på telefon 0733 43 40 45 eller asa.vallin@randstad.se.

Välkommen med din ansökan, som du lämnar på Randstads hemsida

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Facklig representant är Tomas Pettersson som nås via Käppalaförbundets växel 08-766 67 00.

Välkommen med din ansökan!

Om Käppalaförbundet

Käppalaförbundet erbjuder dig en arbetsplats att vara stolt över, som gör en verklig insats för miljön varje dag. Vi har fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet och arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. På Käppalaförbundet har vi ett ledarskap där vi tror på frihet under ansvar. Vi vill att våra anställda ska ha balans i livet och erbjuder därför flextid, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Vi har även en aktiv personalförening som ordnar aktiviteter för de anställda.

Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 80 anställda i en organisation med hög trivsel, låg personalomsättning och låg sjukfrånvaro. Käppalaverket ligger i Gåshaga på Lidingö.

Läs mer om Käppalaförbundet: kappala.se

 
 
 
 
 

Dela sidan