Alla studiebesök hos oss måste förbokas

Boka studiebesök

På grund av pandemin tar vi för närvarande inte emot studiebesök. När vi återstartar studiebesöksverksamheten kommer vi att informera om det här på webben.

Här hittar du information om hur du bokar studiebesök samt vilken information vi önskar av dig i samband med bokningen.

Vi tar emot grupper, i första hand skolklasser, från årskurs 4 och uppåt, från våra medlemskommuner, Danderyd, Lidingö, Nacka, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Täby, Upplands-Bro, Upplands Väsby, Vallentuna och Värmdö.

Besökare från andra kommuner har vi tyvärr inte möjlighet att ta emot.

Praktisk information inför studiebesöket

På tisdagar, onsdagar och torsdagar tar vi emot studiebesök, en grupp på förmiddagen och en på eftermiddagen. Det är tyvärr inte möjligt för enskilda personer att besöka verket.

Alla studiebesök måste förbokas. Maxantal för en grupp är 30 personer. Är gruppen större måste den delas in i två mindre grupper och två tider måste bokas. Räkna med att besöket tar cirka två timmar att genomföra.

När du bokar ett studiebesök behöver vi veta följande:

  • Antal personer (elever och vuxna, max 30) som vill komma på besök.
  • Vilken kommun, skola och årskurs gruppen kommer ifrån.
  • När ni önskar komma, datum och förmiddag eller eftermiddag.
  • Bokar du flera besök på en gång, ange hur många besök ni vill boka önskade datum, respektive förmiddag eller eftermiddag och antal personer för varje besök.
  • Kontaktuppgifter (mejl och mobilnummer) till dig som vill boka.

Du bokar genom att mejla till kappala@kappala.se, uppge att du vill boka studiebesök. Det går också bra att ringa vår växel på telefon 08-766 67 00 och be att få prata med studiebesöksansvarig, Helena Joseph.

Välkommen!

Dela sidan