Projektledare till Käppalaförbundet - inriktning el och automation

Är du en projektledare inom el och automation som söker ny utmaning? Då har du chansen att vara med i ett unikt ombyggnadsprojekt, där du får en central roll i beställarens projektgrupp. Käppalaförbundet ställer om i sin verksamhet och gör investeringar i miljardklassen för att möta nya kapacitets- och miljökrav.

Arbetsbeskrivning

Käppalaförbundet står inför omfattande investeringar och ombyggnationer av Käppalaverket. Utökade kapacitetskrav och ett nytt verksamhetstillstånd innebär att förbundet förändrar reningsprocessen i den befintliga anläggningen. I din roll som projektledare kommer du att vara en viktig del i denna förändringsresa.

Du kommer att arbeta med projektledning/disciplinledning inom el och automation kopplat till ombyggnationens olika delar. Ditt kontaktnätverk är brett och du kommer att samarbeta både internt med många avdelningar och med externa kontakter. Du ges stort ansvar och frihet i din roll att driva projekten inom ditt område.

I dina arbetsuppgifter ingår att:

  • Planera och strukturera projekt/delprojekt inom i huvudsak teknikområde el och automation.
  • Delta i projektets alla faser, från förstudie till projektering, upphandling, genomförande och driftsättning samt överlämning av projekt
  • Genomföra upphandlingar samt driva och följa upp arbetet med tecknade avtal
  • Följa upp och rapportera framdrift, ekonomi, riskanalyser etc. till projektchef och styrgrupp
  • Vara med och ta fram tekniska lösningar på problem som uppstår i genomförandet av projekt i samarbete med beställaren

Du kommer in i en spännande fas då projekten som ska ta Käppalaverket till nästa nivå formas. Du kommer att ingå i en växande enhet och rapporterar till enhetschefen.

Du erbjuds:

  • En trygg anställning i en stabil organisation som både satsar långsiktigt på sin personal och på hållbar teknik.
  • En unik möjlighet att få vara del i ett spännande utvecklingsprojekt som kommer att skapa nya förutsättningar för människor och miljön.
  • Ett arbete med stor möjlighet till kompetensutveckling samt goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som:

Har drivit projekt i minst fem år inom VA, processindustri eller energi med fokus på el och automation, antingen på beställarsidan, i konsultledet eller som entreprenör. Vi tror att du har en ingenjörsutbildning i grunden eller en gedigen praktisk erfarenhet som du byggt upp längs med ditt yrkesliv. Det är meriterande med erfarenhet av entreprenadjuridik och ABK09. Vi ser gärna att du tidigare har drivit förhandlingar samt arbetat med upphandlingar enligt LOU.

Som projektledare inom ditt område är du självgående och navigerar självständigt inom organisationen genom god kommunikation. Du har en prestigelös och ödmjuk attityd och arbetar målstyrt. Du planerar och driver ditt eget arbete samtidigt som du alltid levererar resultat enligt tidplan. Du motiveras av att identifiera nya lösningar och kreativt tackla tekniska problem. Du som söker ska ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Att arbeta på Käppalaförbundet

Käppalaförbundet erbjuder dig en arbetsplats att vara stolt över, som gör en verklig insats för miljön varje dag. Vi har fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet och arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. På Käppalaförbundet har vi ett ledarskap där vi tror på frihet under ansvar. Vi vill att våra anställda ska ha balans i livet och erbjuder därför flextid, friskvårdstimme, friskvårdsbidrag och tillgång till vårt eget gym. Vi har även en aktiv personalförening som ordnar aktiviteter för de anställda.

Ansökan och mer information

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
Plats: Lidingö

Rekryteringsprocessen hanteras av PerformIQ men du kommer att bli direkt anställd hos Käppalaförbundet. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carl Henrik Monsén på telefon 073 353 75 10 eller via e-post: carlhenrik.monsen@performiq.se

Välkommen med din ansökan, som du lämnar på PerformIQs hemsida. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 4 januari 2021.

Facklig representant är Tomas Pettersson som nås via Käppalaförbundets växel 08-766 67 00.

Om Käppalaförbundet

Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 80 anställda i en organisation med hög trivsel och låg personalomsättning. Käppalaverket ligger i Gåshaga på Lidingö. Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.

Avloppstips

Ta del av alla våra tips och bidra till en bättre miljö.
Avloppstips
Skärgård

Anslagstavla - kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll

Här hittar du kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll från Käppalaförbundets förbundsfullmäktige, styrelse och valberedning.
Anslagstavla - kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll

Följ Käppalaförbundet i sociala medier