Projektkoordinator till Käppalaförbundet

Käppalaförbundet driver ett av Sveriges största avloppsreningsverk. Med nya skärpta reningskrav och fler anslutna behöver vår kapacitet utökas, och vi har många pågående och framtida investeringsprojekt. Projektavdelningen ansvarar för alla projekt, av varierande storlek och komplexitet, som drivs av förbundet. Vi behöver nu förstärka vår avdelning med en projektkoordinator.

Din roll

Som projektkoordinator får du en central och koordinerande roll på avdelningen, som för närvarande består av en avdelningschef och sex projektledare. Arbetet innebär att du har många kontakter med såväl projektledare, produktionsavdelningen, externa konsulter och entreprenörer. I arbetet ingår bland annat att hålla projektportföljen uppdaterad med aktuella uppgifter från projektledarna och stödsystemen. Du kommer att samordna aktuella frågeställningar och ärenden till styrgrupper, investeringsråd och avdelningschef samt upprätthålla och skapa nödvändiga styrdokument och rutiner för projektledarna i samklang med vår projektmodell. Du kommer även att arbeta med att ta fram underlag för projektkommunikation och stödja projektchefens administration. En viktig del är också att fortsatt utveckla våra rutiner och arbetssätt för att förbättra arbetsflödet.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som projektkoordinator eller från likvärdig administrativ tjänst. Du behöver ha goda kunskaper i Officepaketet och det är en fördel om du har arbetat i Projectplace. Som person är du kommunikativ, samarbetsinriktad och utåtriktad. Du har lätt för att arbeta metodiskt, är strukturerad och håller god ordning och reda även om du har mycket omkring dig.

Det här är rätt arbete för dig som vill utvecklas i din roll mot projektledning. Du får gärna ha ett miljöintresse och motiveras av att vara med och påverka och skapa värde för samhället genom hållbara kretslopp. Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete i ett kommunalförbund som ligger i teknikens framkant och som arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö.

Ansökan och mer information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa till projektchef Magnus Olsson. Facklig representant är Tomas Pettersson. Båda nås via Käppalaförbundets växel 08-766 67 00.

Välkommen med din ansökan, som du skickar till rekrytering@kappala.se, märk ansökan med ”Projektkoordinator”. Sista ansökningsdag är den 12 juni 2019. Vi kommer att göra ett löpande urval, sök därför redan idag! Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om Käppalaförbundet

Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 70 anställda i en organisation med hög trivsel, låg personalomsättning och låg sjukfrånvaro. Käppalaverket ligger i Gåshaga på Lidingö. Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.

Skärgård

Utökad verksamhet i Käppalaförbundet

Avloppstips

Ta del av alla våra tips och bidra till en bättre miljö.
Avloppstips
Skärgård

Anslagstavla - kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll

Här hittar du kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll från Käppalaförbundets förbundsfullmäktige, styrelse och valberedning.
Anslagstavla - kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll

Följ Käppalaförbundet i sociala medier