Ansvarig för underhållsdokumentation till Käppalaförbundet

Vill du bli en del av vårt härliga gäng och arbeta som ansvarig för underhållsdokumentation på ett av Sveriges största avloppsreningsverk? Då kan den här tjänsten vara för dig.
Käppalaförbundet är inte bara ett mycket effektivt avloppsreningsverk utan också en resursutvinningsanläggning med stort miljöfokus som befinner sig i en tillväxtfas. Vi behöver nu förstärka vår produktionsavdelning med en ansvarig för underhållsdokumentation.

Din roll

I din roll kommer du att ha det övergripande ansvaret för anläggningens underhållsdokumentation. I arbetet ingår systemansvar för vårt underhållssystem Idus, vilket innefattar systemuppdateringar, supportfrågor, felsökningar och att se till att systemets funktioner fungerar fullt ut. Du kommer att ge stöd till enheterna inom produktionsavdelningen med upprättande av ronder samt bistå vid uppdatering av lagerinformation i Idus. Du arbetar även i nära samarbete med projektavdelningen, där du ger stöd med tekniska anvisningar rörande underhållsdokumentation och stöttar projekten vid avslut. Du har ett övergripande ansvar för upprätthållandet av anläggningens CE-dokumentation.

Du ingår i enheten för mekaniskt underhåll och rapporterar till underhållschefen. Tillsammans med dina kollegor samarbetar ni för att säkerställa driftsäkerheten på verket.

Din profil

Vi söker dig som har yrkeserfarenhet inom processindustri eller konsultverksamhet. Du har goda kunskaper inom underhållssystem och erfarenhet av att arbeta med teknisk underhållsdokumentation. Du har högskolekompetens 120 poäng (alt. 400 YH-poäng) eller motsvarande kunskap förvärvad genom tidigare arbete. Det är meriterande om du har utbildning eller gediget yrkeskunnande inom VA eller industriell verksamhet. Erfarenhet av arbete med CE-dokumentation är meriterande.

Som person är du handlingskraftig och driven och kan ta egna initiativ när så behövs. Du är ansvarsfull och engagerad, och har förmåga att få med dig andra för att tillsammans arbeta mot uppställda mål. Vi söker dig med god kommunikationsförmåga och intresse för samarbete och vi strävar alla mot att arbeta på ett prestigelöst, kreativt och lösningsorienterat sätt.

Ansökan och mer information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa till enhetschefen för mekaniskt underhåll, Ulf Jernetz. Facklig representant är Tomas Pettersson. Båda nås via Käppalaförbundets växel 08-766 67 00.

Välkommen med din ansökan, som du skickar in till rekrytering@kappala.se. Märk ansökan med ”Ansvarig underhållssystem”. Sista ansökningsdag är den 4 augusti 2019. Vi kommer att göra ett löpande urval, sök därför redan idag! Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om Käppalaförbundet

Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 70 anställda i en organisation med hög trivsel, låg personalomsättning och låg sjukfrånvaro. Käppalaverket ligger i Gåshaga på Lidingö. Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.

Skärgård

Utökad verksamhet i Käppalaförbundet

Avloppstips

Ta del av alla våra tips och bidra till en bättre miljö.
Avloppstips
Skärgård

Anslagstavla - kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll

Här hittar du kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll från Käppalaförbundets förbundsfullmäktige, styrelse och valberedning.
Anslagstavla - kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll

Följ Käppalaförbundet i sociala medier