Anläggningssamordnare till Käppalaförbundet

Vill du arbeta med att driva och förbättra förutsättningarna för en säker arbetsmiljö på ett av Sveriges största och modernaste avloppsreningsverk? Käppalaförbundet söker nu en engagerad och kommunikativ Anläggningssamordnare med erfarenhet från systematiskt arbetsmiljöarbete inom industrin. Du kommer till en organisation som präglas av miljöfokus, hög trivsel och teknik i framkant.

Din roll

Som Anläggningssamordnare kommer du att driva och leda samordningen mellan pågående och planerade arbeten inom Käppalaförbundets anläggningar, med fokus på att minimera risker kopplade till aktiviteter på gemensamma anläggningar. Du kommer att arbeta i nära samarbete med projektverksamheten, driftenheten och övriga produktionsavdelningen.

I ditt ansvarsområde ingår Samordningsansvar enligt AML 3 kap §7e för arbeten inom Käppalaförbundets anläggningar, samt att samverka mellan BAS vid bygg- och anläggningsarbeten. Du kommer också att samordna frågor mellan produktionsavdelningen och våra investeringsprojekt av drift- och underhållsart.

Du kommer att ingå i driftenheten som sorterar under produktionsavdelningen, med placering i Gåshaga på Lidingö.

Din profil

Vi söker dig som har minst tre års dokumenterad yrkeserfarenhet från systematiskt arbetsmiljöarbete inom industrin. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från VA-branschen. Du har akademisk utbildning motsvarande minst tre års studier med inriktning mot arbetsmiljö, eller motsvarande utbildning som Käppalaförbundet bedömer som relevant för tjänsten.

Som person är du skicklig på att samarbeta och kommunicera med såväl interna som externa kontakter, och du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer. Ditt förhållningssätt är lösningsorienterat, och då du löpande kommer att utvärdera olika alternativ och lösningar krävs det att du har god analytisk förmåga och är strukturerad i ditt arbete. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska.

Ansökan och mer information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa till enhetschefen för Drift, Tommy Söderstam eller produktionschef, Linda Åmand. Du når båda via Käppalaförbundets växel 08-766 67 00.

Facklig representant är Tomas Pettersson som nås via Käppalaförbundets växel 08-766 67 00.

Välkommen med din ansökan, som du skickar in till rekrytering@kappala.se. Märk ansökan med ”Anläggningssamordnare”. Sista ansökningsdag är 10 april 2019. Vi kommer att göra ett löpande urval, sök därför redan idag!

Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om Käppalaförbundet

Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 70 anställda i en organisation med hög trivsel, låg personalomsättning och låg sjukfrånvaro. Käppalaverket ligger i Gåshaga på Lidingö. Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.

Skärgård

Utökad verksamhet i Käppalaförbundet

Avloppstips

Ta del av alla våra tips och bidra till en bättre miljö.
Avloppstips
Skärgård

Anslagstavla - kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll

Här hittar du kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll från Käppalaförbundets förbundsfullmäktige, styrelse och valberedning.
Anslagstavla - kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll

Följ Käppalaförbundet i sociala medier