Nya chefer på Käppalaförbundet

Käppalaförbundet välkomnar två nya chefer till verksamheten. Linda Åmand är vår nya produktionschef och Erik Wall ny chef för vår process- och utvecklingsenhet.

Linda Åmand är vår nya produktionschef. Hon är civilingenjör i miljö- och vattenteknik och har disputerat på hur man kan göra avloppsreningsverk mer energieffektiva. Linda kommer närmast från IVL Svenska Miljöinstitutet där hon arbetat som gruppchef. Hon börjar sitt arbete på heltid efter sommaren.

Erik Wall är ny chef för vår process- och utvecklingsenhet. Erik kommer närmast från en tjänst som processchef på Roslagsvatten. Utöver erfarenhet från kommunal VA-verksamhet har han också arbetat många år inom läkemedelsindustrin med tillverkning och utveckling av läkemedel samt rening av läkemedelssubstanser. Erik är civilingenjör i kemiteknik med inriktning mot miljöskyddsteknik.

Logotyp Käppalaverket 50 år

Käppalaverket 50 år

I år är det 50 år sedan Käppalaverket togs i drift för första gången. Det uppmärksammar vi med en faktaserie om verket. Häng med och lär dig mer om ett av Sveriges största avloppsreningsverk.
Käppalaverket 50 år

Avloppstips

Ta del av alla våra tips och bidra till en bättre miljö.
Avloppstips
Skärgård

Anslagstavla - kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll

Här hittar du kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll från Käppalaförbundets förbundsfullmäktige, styrelse och valberedning.
Anslagstavla - kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll

Följ Käppalaförbundet i sociala medier