Käppalaförbundet söker underhållstekniker

Till vår underhållsenhet på Käppalaförbundet söker vi nu en underhållstekniker med bred yrkeskompetens som vill jobba i en verksamhet med starkt miljöfokus.

Du kommer att arbeta med felsökning, service, reparation och förebyggande underhåll av mekanisk utrustning på vår anläggning. Arbetet innebär bland annat problemlösning och förbättringsåtgärder av befintlig utrustning, till exempel pumpar, ventiler, manöverdon, transportörer samt fastighetsskötsel.

Krav för tjänsten

 • Verkstadsutbildning eller likvärdig kompetens
 • Vana att arbeta med tekniskt underhållsarbete
 • Hög social kompetens, självgående och trivs med att arbeta både i grupp och självständigt
 • Datorvana
 • B-körkort
 • Svenska i tal och skrift

Meriterande kunskaper

 • Fördjupade kunskaper om ventiler, pneumatik och hydraulik
 • Ingående kunskaper om pumpar/pumptekniska lösningar
 • Svetskunskaper i rostfritt material
 • Arbete i underhållssystem
 • Engelska samt gärna även tyska

Information om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Vill du veta mer är du välkommen att ringa till underhållschef Ulf Jernetz, som du når via vår växel 08-766 67 00.

Facklig kontakt är Eduardo Vilches Baeza (SKAF) som nås via växeln 08-766 67 00.

Välkommen med din ansökan, som du skickar till rekrytering@kappala.se, senast den 18 mars. Intervjuer kan komma att ske löpande så sök redan idag. Märk ansökan med ”underhållstekniker”. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Om Käppalaförbundet

Käppalaförbundet renar avloppsvatten från ungefär 650 000 människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 60 anställda i en organisation med hög trivsel, låg personalomsättning och låg sjukfrånvaro. Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.

Logotyp Käppalaverket 50 år

Käppalaverket 50 år

I år är det 50 år sedan Käppalaverket togs i drift för första gången. Det uppmärksammar vi med en faktaserie om verket. Häng med och lär dig mer om ett av Sveriges största avloppsreningsverk.
Käppalaverket 50 år

Avloppstips

Ta del av alla våra tips och bidra till en bättre miljö.
Avloppstips
Skärgård

Anslagstavla - kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll

Här hittar du kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll från Käppalaförbundets förbundsfullmäktige, styrelse och valberedning.
Anslagstavla - kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll

Följ Käppalaförbundet i sociala medier