Käppalaförbundet söker vaktmästare på deltid

Nu söker vi dig som vill jobba deltid som vaktmästare i en praktisk roll med varierande arbetsuppgifter i en spännande arbetsmiljö på Käppalaförbundet. Uppdraget är långsiktigt och sträcker sig fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning. Låter detta som en tjänst för dig? Sök idag!

Käppalaförbundet är ett spännande företag som arbetar med att ständigt förbättra och bidra till ett hållbart samhälle och en friskare Östersjö. Här får du jobba i trevliga lokaler på Lidingö i en varierande roll tillsammans med kunniga kollegor. Du får en viktig roll där du självständigt bidrar till att kontoret alltid är redo för besökare som du bemöter med högkvalitativ service.

Din roll är väldigt "hands on" där de huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att vara:

  • Se till att konferensrummen är redo för besökare
  • Hjälpa till vid större evenemang
  • Se till att kontorsmaterial finns och är påfyllt
  • Se till att kontoret är i ordning
  • Hjälpa till i receptionen

Som person är du självständig och gillar att ta eget ansvar för att arbetsuppgifterna blir utförda. Du är flexibel och prestigelös då du kommer att ha en stor variation i dina uppgifter. Du gillar att ge service av hög kvalitet till både dina kollegor och de besökare du kommer att välkomna, därav krävs även goda kunskaper i både svenska och engelska. Du gillar att ha ordning omkring dig och att arbeta praktiskt vilket är huvudfokus i denna roll.

Ansökan och mer information

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer jobba måndagar och fredagar med start från 1 september. Uppdraget kommer att pågå fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning. Jämna veckor jobbar du mellan kl. 7-16 och ojämna veckor jobbar du mellan 8-16.

Vill du veta mer om tjänsten kan du ringa till vår konsult på TNG Group, Claudia Ullreich Engmer, på telefon 0734-34 64 56.

Välkommen med din ansökan som du lämnar via tng.se (länken öppnas i ny flik)

Skicka in din ansökan senast den 7 augusti. Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Om Käppalaförbundet

Käppalaförbundet renar avloppsvatten från ungefär 650 000 människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 60 anställda i en organisation med hög trivsel, låg personalomsättning och låg sjukfrånvaro. Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.

 

Skärgård

Utökad verksamhet i Käppalaförbundet

Avloppstips

Ta del av alla våra tips och bidra till en bättre miljö.
Avloppstips
Skärgård

Anslagstavla - kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll

Här hittar du kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll från Käppalaförbundets förbundsfullmäktige, styrelse och valberedning.
Anslagstavla - kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll

Följ Käppalaförbundet i sociala medier