Käppalaförbundet söker underhållsingenjör

Vill du bli en del av vårt härliga gäng och arbeta som underhållsingenjör på ett av Sveriges modernaste och största avloppsreningsverk? Då kan det här vara tjänsten för dig. Käppalaförbundet är inte bara ett av de mest effektiva reningsverken utan också en resursutvinningsanläggning med stort miljöfokus som nu är i en stor tillväxtfas. Vår underhållsenhet behöver därför utökas med en underhållsingenjör.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att inom enheten sköta den långsiktiga underhållsplaneringen, genomföra upphandlingar och inköp och ansvara för lagerhållning. I samråd med underhållschefen kommer du få vara med och utveckla underhållsstrategier och tillse att service och underhåll av förbundets anläggningar utförs enligt gällande föreskrifter så att våra externa och interna mål uppfylls. Tjänsten är nyinrättad och därför finns det stora möjligheter för dig att forma din tjänst inom ramarna.

Du ingår i underhållsenheten och är underställd underhållschefen. Tillsammans med dina kollegor samarbetar ni för att säkerställa driftsäkerheten på verket. Gruppen är ett härligt gäng med stor sammanhållning och trivsel.

Vi söker dig som brinner för ditt arbete, är handlingskraftig och har förmågan att planera och strukturera arbetet på bästa sätt. Du måste ha en bra kommunikationsförmåga och kunna samarbeta med dina kollegor och vi strävar alla mot att arbeta på ett prestigelöst, kreativt och lösningsorienterat sätt. Vi ser också att du:

  • Har högskolekompetens 120 poäng (alt. 400 YH-poäng) eller motsvarande kunskap förvärvat genom tidigare arbete.
  • Har kunskaper och erfarenhet inom underhållsverksamhet
  • Meriterande om du har utbildning eller gediget, praktiskt yrkeskunnande inom VA eller industriell verksamhet
  • Har erfarenhet från underhållssystem
  • Körkort B erfordras

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med önskan om start omgående.

Ansökan och mer information

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa till Underhållschef Ulf Jernetz, på telefon 08-766 67 16. Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.

Vår fackliga representant är Tomas Pettersson (Sveriges ingenjörer) samt Eduardo Vilches Baeza (SKAF) som nås via växeln 08-766 67 00.

Välkommen med din ansökan, som du skickar in till rekrytering@kappala.se, märk ansökan med ”Underhållsingenjör”.

Om Käppalaförbundet

Käppalaförbundet renar avloppsvatten från ungefär 650 000 människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 60 anställda i en organisation med hög trivsel, låg personalomsättning och låg sjukfrånvaro. Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.

Skärgård

Utökad verksamhet i Käppalaförbundet

Avloppstips

Ta del av alla våra tips och bidra till en bättre miljö.
Avloppstips
Skärgård

Anslagstavla - kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll

Här hittar du kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll från Käppalaförbundets förbundsfullmäktige, styrelse och valberedning.
Anslagstavla - kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll

Följ Käppalaförbundet i sociala medier