Käppalaförbundet söker projektingenjör

Vi söker en miljöintresserad projektingenjör till vår projektavdelning. Sista ansökningsdag är den 9 februari.

Käppalaförbundet driver ett av Sveriges största avloppsreningsverk. Med nya skarpare reningskrav och anslutning av fler kommuner behöver vår kapacitet utökas och vi har många pågående och framtida investeringsprojekt. Projektavdelningen ansvarar för alla de projekt, av varierande storlek och komplexitet, som drivs av förbundet. Just nu bygger vi till exempel en tredje rötkammare och en ny anläggning för högflödesrening. Vi bygger också ut avloppssystem, renoverar yttre anläggningar och jobbar med systemhandlingar som en del av ett mycket stort projekt för att ansluta Österåker/Vaxholm, med mera.

Vi behöver nu förstärka vår projektavdelning med en projektingenjör med inriktning dokumentation. Rollen är nyinrättad och det finns goda möjligheter att själv vara med och utforma tjänsten.

Som projektingenjör får du en central och koordinerande roll på avdelningen som för närvarande består av en avdelningschef och tre projektledare. Arbetet innebär att du har många kontakter med såväl projektledare, produktionsavdelning, externa konsulter och entreprenörer.

I dina arbetsuppgifter ingår att stödja våra projektledare i dokumenthanteringen för att kvalitetssäkra att den sker på rätt sätt. Du är med i kravställandet inför upphandlingar av entreprenörer och konsulter. En viktig roll blir även att arbeta med resursplanering och uppföljning för avdelningen samt att hålla ordning på att samtliga projekt genomförs och dokumenteras enligt vår projektmodell. Du är också med och utvecklar våra rutiner och arbetssätt för att förbättra arbetsflödet.

Vi söker dig som är i början av din karriär och som vill ta nästa kliv i din utveckling. Du har teknisk högskoleutbildning och ett par års relevant erfarenhet där du deltagit i projekt och där projektadministration ingått som en del av ditt arbete. Du behöver ha goda kunskaper i Officepaketet och det är en fördel om du har arbetat i Projectplace. Det är även meriterande om du har Auto Cad-kunskaper och kunskaper om CE-märkning.

Som person är du kommunikativ, samarbetsinriktad och utåtriktad. Du har lätt för att arbeta metodiskt, är strukturerad och håller god ordning och reda även om du har mycket omkring dig. Du har en god teknisk förståelse, gärna från maskin, VA, bygg eller annat entreprenadnära område.

Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete i ett kommunförbund som ligger i teknikens framkant och som arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö.

Det här är rätt arbete för dig som vill utvecklas i din roll mot projektledning eller i roller som skyddsingenjör/CE-märkning. Du har ett miljöintresse och motiveras av att vara med och påverka och skapa värde för samhället genom hållbara kretslopp.

Ansökan och mer information

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa till vår konsult på ProAstri, Karolina Öberg, på telefon 070-745 67 66.

Facklig representant är Tomas Pettersson, Sveriges Ingenjörer, som du når på telefon 08-766 67 58. 

Välkommen med din ansökan, som du lämnar på www.proastri.se, senast den 9 februari. Intervjuer kommer att ske löpande.

Skärgård

Utökad verksamhet i Käppalaförbundet

Avloppstips

Ta del av alla våra tips och bidra till en bättre miljö.
Avloppstips
Skärgård

Anslagstavla - kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll

Här hittar du kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll från Käppalaförbundets förbundsfullmäktige, styrelse och valberedning.
Anslagstavla - kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll

Följ Käppalaförbundet i sociala medier