Förbundssekreterare/registrator till Käppalaförbundet

Nu söker vi en driven och utåtriktad förbundssekreterare/registrator med den viktiga uppgiften att förvalta och utveckla processen för hantering av handlingar inom Käppalaförbundet.

Rollen innebär funktionsledning för registraturen på kansliet med ansvar över diarie- och övergripande dokumenthantering, arkivhantering, styrelse- och fullmäktigeadministration. Du kommer att ingå i avdelningen för verksamhetsstöd, bestående av 7 personer, och vara direkt underställd avdelningschefen.

Tjänsten som förbundssekreterare/registrator innebär att du arbetar både strategiskt och operativt gällande dokumenthanteringsfrågor. Som förbundssekreterare/registrator ansvarar du för att enligt gällande lagar och regler registrera handlingar och ärenden i Käppalaförbundets dokument- och ärendehanteringssystem Public 360.

Tjänsten innebär också nära samarbete med förbundets VD som administratör avseende förtroendemannaorganisationen med ca två förbundsfullmäktigemöten, fyra- styrelse och AU-möten, tre revisionsmöten per år med tillhörande handlingar.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: 

  • Registratur, dokumenthanteringsplan, internkontroll. 
  • Systemansvarig 360, styrande dokumentmodul och avtalsmodul. 
  • Ansvara för dokumentflöden inom förbundets förtroendemannaorganisation (Förbundsfullmäktige, Förbundsstyrelse, AU, Revisorer, Valnämnd) samt administrera register, mötesbokningar, resor närvarolistor m m). Protokollskrivning kan vara aktuellt.

Din bakgrund

För att du ska trivas hos oss så behöver du uppskatta ett flexibelt arbetssätt och att arbeta i team. Du är strukturerad, serviceinriktad och pedagogisk. Som person är du utåtriktad och trivs i en roll med många kontakter, både internt och externt.

Utbildning inom förvaltningsrätt/registrator eller likvärdig utbildning är ett krav. Vidare god kunskap om offentlighetsprincipen och minst några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kommunal-/teknisk förvaltning med kunskaper inom relevant lagstiftning.

Då vår ärendehantering sker digitalt är det viktigt att du med lätthet kan förstå och ta till dig nya datasystem och program. Det är meriterande om du har erfarenhet av dokumenthanteringssystemet Public 360.

Goda svenska språkkunskaper i tal och skrift är ett måste.

Ett engagemang för administrativa frågor samt personlig lämplighet kommer att väga tungt vid tillsättningen.

Information

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde i april eller enligt överenskommelse.

Käppalaförbundet samarbetar med Staffing i denna rekrytering.

Välkommen med din ansökan http://www.staffing.se/lediga-jobb/155-forbundssekreterare-registrator-till-kappalaforbundet/

Vid frågor kontakta ingrid.sahlberg@staffing.se

Intervjuer kommer att hållas fortlöpande

Våra fackliga representanter är Tomas Pettersson (Sveriges ingenjörer) och Eduardo Vilches Baeza (SKAF) som båda nås via växeln 08-766 67 00. Sista datum att ansöka: 30 april 2017.

Skärgård

Utökad verksamhet i Käppalaförbundet

Avloppstips

Ta del av alla våra tips och bidra till en bättre miljö.
Avloppstips
Skärgård

Anslagstavla - kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll

Här hittar du kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll från Käppalaförbundets förbundsfullmäktige, styrelse och valberedning.
Anslagstavla - kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll

Följ Käppalaförbundet i sociala medier