Käppalaförbundet söker projektcontroller

Vill du arbeta som projektcontroller i en organisation som präglas av miljöfokus, hög trivsel och teknik i framkant? Som projektcontroller på Käppalaförbundet kommer du att arbeta i en bred och spännande roll.

Arbetsuppgifter 

Tjänsten är nyinrättad vilket gör att du får möjlighet att vara med och forma rollen. Du kommer bland annat att vara ett stöd till projektledare och delta i arbetet med att utveckla befintligt projektverktyg. Vidare kommer du att utveckla arbetet med kassaflödet och vara med i arbetet med att ta fram strategiska investeringsplaner. Du kommer även att delta i budget- och prognosarbete och arbeta en del med bokföring. Du kommer att arbeta tätt ihop med förbundets projektadministratör. Du rapporterar till avdelningschefen för verksamhetsstöd.

Kvalifikationer

  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Minst 3 års erfarenhet av att arbeta som projektcontroller
  • Erfarenhet av praktisk redovisning
  • God teknisk förståelse

Personliga egenskaper

Du har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Du har god analytisk förmåga, är lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbetssätt samt tycker om att samarbeta. Vidare är du serviceinriktad, självgående, prestigelös, flexibel, positiv och engagerad. Du har inga problem med att ha flera projekt igång parallellt och är noggrann med öga för detaljer.

Att arbeta på Käppalaförbundet

Käppalaförbundet erbjuder dig en arbetsplats att vara stolt över, som gör en verklig insats för miljön varje dag. Käppalaförbundet har fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet och arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. Käppalaförbundet har ett ledarskap som tror på frihet under ansvar. Käppalaförbundet vill att deras anställda ska ha balans i livet och erbjuder därför flextid, friskvårdstimme, friskvårdsbidrag och tillgång till deras egna gym. Det finns en aktiv personalförening som ordnar aktiviteter för de anställda. Käppalaförbundet ligger i Gåshaga på Lidingö, dit det är enkelt att ta sig med kollektivtrafik.

Ansökan och mer information

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa vår konsult på Jobbusters, Klara Renberg, på 08-525 240 22.

Facklig representant är Tomas Pettersson som nås via Käppalaförbundets växel 08-766 67 00.

Välkommen med din ansökan, som du lämnar på jobbusters.se under "lediga tjänster". Intervjuer kommer att ske löpande.

Om Käppalaförbundet

Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 70 anställda i en organisation med hög trivsel, låg personalomsättning och låg sjukfrånvaro. Käppalaverket ligger i Gåshaga på Lidingö. Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.

Skärgård

Utökad verksamhet i Käppalaförbundet

Avloppstips

Ta del av alla våra tips och bidra till en bättre miljö.
Avloppstips
Skärgård

Anslagstavla - kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll

Här hittar du kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll från Käppalaförbundets förbundsfullmäktige, styrelse och valberedning.
Anslagstavla - kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll

Följ Käppalaförbundet i sociala medier