Drifttekniker till Käppalaförbundet

Vill du arbeta som drifttekniker på ett av Sveriges största och modernaste avloppsreningsverk? Nu har du chansen att bli en del av ett härligt och sammansvetsat gäng som brinner för det vi gör. Käppalaförbundet är även en resursutvinningsanläggning och är nu i en expansiv fas där miljöfrågorna alltid ligger i fokus och där personaltrivseln är hög.

OBS! Sista ansökningsdag har passerat

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Som drifttekniker kommer du att arbeta med daglig tillsyn och utförande av arbeten i anläggning, både på Käppalaverket och på våra yttre anläggningar. Du kommer att arbeta nära och tillsammans med driftingenjörerna för att säkerställa drift, övervakning, styrning och planering av samtliga anläggningsdelar. Dina arbetsuppgifter kommer att vara väldigt varierande och ingen dag är den andra lik.

På Käppalaförbundet sätter vi säkerheten först och arbetar aktivt med vårt kvalitetsarbete, och det kommer att ingå i dina arbetsuppgifter att bidra till en säker arbetsplats.

Enklare projektarbeten kan bli aktuella och i arbetsuppgifterna ingår också arbete med inköp och kravställande mot externa entreprenörer.

Du ingår i en enhet med åtta driftingenjörer och en anläggningssamordnare. Enheten är en del av produktionsavdelningen. Du rapporterar till Käppalaförbundets driftchef och har din placering i Gåshaga, på Lidingö, där samtliga anställda på förbundet arbetar.

Tjänsten är på heltid och dagtid och börjar med en provanställning i 6 månader som sedan kan övergå till en tillsvidareanställning. Beredskap kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som har en relevant utbildning i kombination med relevant yrkeserfarenhet.

Vi ser gärna att du har något års erfarenhet från processindustri, kommunalt avloppsreningsverk eller liknande anläggning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i industriella styrsystem, har kunskaper inom styr- och reglerteknik samt kunskaper inom värme, ventilation eller elkraft.
B-körkort är ett krav för tjänsten.

Det viktigaste för oss är dock vem du är som person och att du kommer med ett stort engagemang och är intresserad och villig att lära dig.

Arbetet ställer stora krav på beslutsförmåga, analytiskt tänkande och samarbetsförmåga, men även förmåga att kunna arbeta självständigt är viktigt.

Att arbeta på Käppalaförbundet

Käppalaförbundet erbjuder dig en arbetsplats att vara stolt över, som gör en verklig insats för miljön varje dag. Vi har fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet och arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. På Käppalaförbundet har vi ett ledarskap där vi tror på frihet under ansvar. Vi vill att våra anställda ska ha balans i livet och erbjuder därför flextid, friskvårdstimme, friskvårdsbidrag och tillgång till vårt eget gym. Vi har även en aktiv personalförening som ordnar aktiviteter för de anställda.

Ansökan och mer information

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa till driftchef Tommy Söderstam som nås via Käppalaförbundets växel 08-766 67 00.

Facklig representant är Tomas Pettersson (Sveriges Ingenjörer) som nås via Käppalaförbundets växel 08-766 67 00.

Välkommen med din ansökan, som du skickar till rekrytering@kappala.se senast den 17 maj. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Om Käppalaförbundet

Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 70 anställda i en organisation med hög trivsel och låg personalomsättning. Käppalaverket ligger i Gåshaga på Lidingö. Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.

Skärgård

Utökad verksamhet i Käppalaförbundet

Avloppstips

Ta del av alla våra tips och bidra till en bättre miljö.
Avloppstips
Skärgård

Anslagstavla - kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll

Här hittar du kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll från Käppalaförbundets förbundsfullmäktige, styrelse och valberedning.
Anslagstavla - kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll

Följ Käppalaförbundet i sociala medier