Ledig tjänst: Underhållstekniker

Till vår underhållsenhet söker vi en underhållstekniker/mekaniker med bred yrkeskompetens som vill jobba i en organisation med hög trivsel, låg personalomsättning och starkt fokus på miljö- och utvecklingsfrågor.

Du kommer att arbeta med felsökning, service, reparation och förebyggande underhåll av mekanisk utrustning på vår anläggning. Arbetet innebär bland annat problemlösning och förbättringsåtgärder av befintlig utrustning, till exempel pumpar, ventiler, manöverdon, transportörer samt fastighetsskötsel.

Krav

  • Verkstadsutbildning eller likvärdig kompetens
  • Vana att arbeta med tekniskt underhållsarbete
  • Hög social kompetens, självgående och trivs med att arbeta både i grupp och självständigt
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift

Meriterande kunskaper

  • Goda svetskunskaper i rostfritt
  • Fördjupade kunskaper om ventiler, pneumatik och hydraulik
  • Ingående kunskaper om pumpar/pumptekniska lösningar
  • Engelska

Vi erbjuder ett mycket omväxlande och intressant arbete i ett stabilt, fristående, kommunalförbund som ligger i teknikens framkant och som arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. Käppalaförbundet står inför många spännande projekt i framtiden för att möta nya reningskrav och en ökad anslutning till Käppalaverket.

Käppalaförbundet har som uppdrag att ta hand om och rena avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Käppalaverket är ett av Europas modernaste och effektivaste reningsverk. Med den senaste tekniken renas avloppsvattnet. Det renade vattnet släpps sedan ut i Stockholms skärgård och Östersjön. Vid behandlingen av det slam som bildas vid reningen utvinns biogas som i huvudsak uppgraderas till fordonsgas. När slammet är färdigbehandlat används det till gödsel främst inom jordbruket. Vi bedriver ett aktivt miljöarbete internt och externt och är certifierade enligt ISO 14001.

Vi är drygt 40 anställda i en organisation med hög trivsel, låg personalomsättning och låg sjukfrånvaro. Vi finns vid Gåshaga på Lidingö.

Tjänsten är en heltidsanställning. Arbetsplatsen är belägen på Lidingö.

Facklig representant: Mats Pettersson, SKAF. Tfn: 08-766 67 00.

Frågor besvaras av underhållschef Kenneth Hyllensved. Tfn: 08-766 67 00. E-post: kenneth.hyllensved@kappala.se

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 24 maj till:

Käppalaförbundet
Box 3095
181 03 Lidingö

Skärgård

Utökad verksamhet i Käppalaförbundet

Avloppstips

Ta del av alla våra tips och bidra till en bättre miljö.
Avloppstips
Skärgård

Anslagstavla - kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll

Här hittar du kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll från Käppalaförbundets förbundsfullmäktige, styrelse och valberedning.
Anslagstavla - kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll

Följ Käppalaförbundet i sociala medier