Möt våra anställda

Här kan du läsa om några av våra anställda som berättar om sitt arbete och hur det är att arbeta på Käppalaförbundet.

Engagemang och förtroende får personalen att trivas - intervju med två medarbetare i Käppalaförbundets årsmagasin 2019

Stor möjlighet att påverka sitt arbete och en lösningsfokuserad personal som hjälper varandra. Det är vad som utmärker Käppalaförbundet. I alla fall om vi ska tro Sam Eklöf och Sara Villner, två av Käppalaförbundets omkring 70 medarbetare. 


 Cecilia Bertholds diskuterar slam

Cecilia Bertholds - slamexpert

Cecilia Bertholds är i grunden agronom och arbetar idag som resursutvecklare på Käppalaförbundet. Arbetet innebär bland annat att kontrollera att slammet håller så hög kvalitet att det får spridas på åkermark.


 

Peter Svensson

Peter Svensson - underhållstekniker

Peter Svensson började arbeta som underhållstekniker på Käppalaförbundet i juni 2017. Redan från dag ett kände han sig som en del av gänget, mycket tack vare sina arbetskamrater.


 

Tofik Massiri vid onlineinstrumet

Tofik Massiri - drifttekniker

När en mjölallergi gjorde att Tofik Massiri inte kunde fortsätta att arbeta som konditor skolade han om sig till drifttekniker. Praktiken gjorde han på Käppalaförbundet och blev sedan kvar. Idag, fem år senare, är han ansvarig tekniker för förbundets alla onlineinstrument.


Emma-Helena Ericsson - exjobbare 

Emma-Helena Ericsson har under våren 2020 gjort sitt examensarbete på Käppalaförbundet. Hon har undersökt möjliga reningstekniker för badhus, så att backspolvattnet som badhusen skickar till Käppalaverket blir ännu renare. 

Avloppstips

Ta del av alla våra tips och bidra till en bättre miljö.
Avloppstips
Skärgård

Anslagstavla - kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll

Här hittar du kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll från Käppalaförbundets förbundsfullmäktige, styrelse och valberedning.
Anslagstavla - kungörelser, kallelse med handlingar och protokoll

Följ Käppalaförbundet i sociala medier